Velgen reiniger

Wanneer u een mooie set wieldoppen of velgen onder uw auto heeft zetten, wilt u natuurlijk niet dat deze vies zijn. Door remstof en vuil is het onmogelijk om de wieldoppen schoon te houden tijdens het rijden. Met de velgenreiniger uit ons assortiment, laat u uw wieldoppen stralen als nieuw.

Samenstelling

Door de speciale samenstelling van de velgenreiniger verwijdert het product zonder veel moeite olie, vet, teer of remslijpsel. De reinigingsvloeistof is geschikt voor alle soorten en typen velgen, inclusief lichtmetaal. Voor een optimaal resultaat maakt u bij het gebruik van de velgenreiniger ook gebruik van de velgenborstel.

Het gebruik

Wanneer u de velgenreiniger wilt gebruiken, kunt u het beste beginnen met de velgen schoon te spoelen met water, zo worden de grootste resten vuil alvast verwijderd. Na het reinigen met water, kunt u de velgen het beste eerst laten opdrogen. Wanneer de velgen droog zijn, kunt u de velgenreiniger aanbrengen. Laat vervolgens de velgenreiniger ongeveer 5 minuten inwerken. Wanneer de velgenreiniger is ingetrokken kunt u beginnen met het borstelen van de velg. Tot slot kunt u het beste de velgenreiniger en het vuil van de velgen afspuiten met bijvoorbeeld een tuinslag of hogedrukspuit. Wanneer u dit gedaan heft, zullen de wielen eruit zien als nieuw.

Lees meer