Velgen reiniger

Wanneer jij een mooie set wieldoppen of velgen onder jouw auto hebt zitten, wil je natuurlijk niet dat deze vies zijn. Door remstof en vuil is het onmogelijk om de wieldoppen schoon te houden tijdens het rijden. Met de velgenreiniger uit ons assortiment, laat jij jouw wieldoppen stralen als nieuw.

Samenstelling

Door de speciale samenstelling van de velgenreiniger verwijdert het product zonder veel moeite olie, vet, teer of remslijpsel. De reinigingsvloeistof is geschikt voor alle soorten en typen velgen, inclusief lichtmetaal. Voor een optimaal resultaat maak jij bij het gebruik van de velgenreiniger ook gebruik van de velgenborstel.

Het gebruik

Wanneer je de velgenreiniger wilt gebruiken, kun je het beste beginnen met de velgen schoon te spoelen met water, zo worden de grootste resten vuil alvast verwijderd. Na het reinigen met water, kan je de velgen het beste eerst laten opdrogen. Wanneer de velgen droog zijn, kun je de velgenreiniger aanbrengen. Laat vervolgens de velgenreiniger ongeveer 5 minuten inwerken. Wanneer de velgenreiniger is ingetrokken kun je beginnen met het borstelen van de velg. Tot slot kan je het beste de velgenreiniger en het vuil van de velgen afspuiten met bijvoorbeeld een tuinslag of hogedrukspuit. Wanneer je dit gedaan hebt, zullen de wielen eruit zien als nieuw.

Lees meer