Meer...

In de winter en in de zomer worden de banden onder de auto vaak verwisseld. De banden die dan niet onder de auto zitten, moeten dan netjes bewaard worden, zodat deze er het volgende jaar weer onder gezet kunnen worden. In ons assortiment kunt u daarom verschillende producten vinden die ervoor zorgen dat uw banden in een optimale staat blijven verkeren.

Opbergen

Met een bandenhoes houdt u uw banden goed beschermd. De tassen kunnen worden opgehangen aan de wand, of op elkaar gelegd worden. Ook een ideale manier die relatief weinig ruimte inneemt, is de velgenboom. Met de velgenboom kunt u uw zomer- of winterbanden op een gemakkelijke manier opbergen. Door de velgenboom zullen uw banden in topconditie blijven!

Winter

In de winter heeft uw auto het vaak zwaar te verduren. De wegen zijn niet goed begaanbaar en uw auto kan worden aangetast. Met onze sneeuwschep heeft u van het eerste probleem in ieder geval geen last meer. Zo kunt u uw oprit goed begaanbaar houden. Met het vijfdelige Protection Winterpakket bent u nog beter voorbereid op de winter. De set bevat onder andere ruitenantivries, een ijskrabber en ruitenantivries.

Lees meer