17 inch

Geef jouw auto op een snelle en goedkope manier een compleet nieuwe look met een set wieldoppen. Vind jij de velgen van jouw winterbanden niet mooi? Of zijn de wieldoppen die je nu hebt beschadigd? In ons assortiment kun je verschillende wieldoppen vinden.

Maat

Het is belangrijk dat je de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die je nodig hebt, kun je aflezen op de autoband. Kun jij de maat niet vinden? Dan kun je hier lezen hoe je de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige wat jij hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op de velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maak de wieldoppen regelmatig schoon, dan heb jij er nog langer plezier van!

Caravan of aanhanger

Wieldoppen kunnen ook gebruikt worden voor jouw caravan of aanhanger. Hierdoor krijgt ook jouw caravan of aanhanger een stijlvolle uitstraling. Wieldoppen monteren op een caravan of aanhanger is net zo eenvoudig als het monteren bij een auto. Kijk hierbij van te voren ook goed naar het aantal inch!

Assortiment

Voor de stalen velgen van 17 inch leveren wij twee verschillende typen wieldoppen. Beide wieldoppen zijn grijs van kleur. De ene set wieldoppen heeft een traditioneel model, welke vrijwel de gehele velg bedekt. Maar er is een ook sportiever model wieldoppen. Dit model bevat meerdere dunne spaken en is een goede toevoeging wanneer jij jouw auto een sportievere uitstraling wilt geven.

Lees meer