17 inch

Geef uw auto op een snelle en goedkope manier een compleet nieuwe look met een set wieldoppen. Vind u de velgen van uw winterbanden niet mooi? Of zijn de wieldoppen die u nu heeft beschadigd? In ons assortiment kunt u verschillende wieldoppen vinden.

Maat

Het is belangrijk dat u de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die u nodig heeft, kunt u aflezen van uw band. Kunt u de maat niet vinden? Dan kunt u hier lezen hoe u de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige dat u hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op uw velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maakt u de wieldoppen regelmatig schoon, dan heeft u er nog langer plezier van!

Caravan of aanhanger

Wieldoppen kunnen ook gebruikt worden voor uw caravan of aanhanger. Hierdoor krijgt ook uw caravan of aanhanger een stijlvolle uitstraling. Wieldoppen monteren op een caravan of aanhanger is net zo eenvoudig als het monteren bij een auto. Kijk hierbij van te voren ook goed naar het aantal inch!

Assortiment

Voor de stalen velgen van 17 inch leveren wij twee verschillende typen wieldoppen. Beide wieldoppen zijn grijs van kleur. De ene set wieldoppen heeft een traditioneel model, welke vrijwel de gehele velg bedekt. Maar er is een ook sportiever model wieldoppen. Dit model bevat meerdere dunne spaken en is een goede toevoeging wanneer u uw auto een sportievere uitstraling wilt geven.

Lees meer