16 inch

Heeft u een auto met 16 inch velgen en bent u toe aan een nieuwe set wieldoppen? Of vindt u de velgen van uw winterbanden niet mooi? Wij bieden u een ruim assortiment aan wieldoppen. Met een set nieuwe wieldoppen geeft u uw auto een compleet nieuwe, stijlvolle uitstraling. En dat tegen een scherpe lage prijs.

Maat

Het is belangrijk dat u de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die u nodig heeft, kunt u aflezen van uw band. Kunt u de maat niet vinden? Dan kunt u hier lezen hoe u de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige dat u hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op uw velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maakt u de wieldoppen regelmatig schoon, dan heeft u er nog langer plezier van!

Caravan of aanhanger

Wieldoppen kunnen ook gebruikt worden voor uw caravan of aanhanger. Hierdoor krijgt ook uw caravan of aanhanger een stijlvolle uitstraling. Wieldoppen monteren op een caravan of aanhanger is net zo eenvoudig als het monteren bij een auto. Kijk hierbij van te voren ook goed naar het aantal inch!

Assortiment

In ons assortiment kunt u een ruim aanbod aan wieldoppen vinden: van stoer tot elegant. De wieldoppen zijn leverbaar in de kleuren zwart en zilver/grijs en hebben allemaal een uniek design. Kies bijvoorbeeld voor veel spaken, weinig spaken, dikke spaken, dunne spaken. Heeft u al een keuze gemaakt?  

Lees meer