16 inch

Heb jij een auto met 16 inch velgen en ben je toe aan een nieuwe set wieldoppen? Of vind je de velgen van jouw winterbanden niet mooi? Wij bieden je een ruim assortiment aan wieldoppen. Met een set nieuwe wieldoppen geef jij jouw auto een compleet nieuwe, stijlvolle uitstraling. En dat tegen een scherpe lage prijs.

Maat

Het is belangrijk dat je de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die je nodig hebt, kun je aflezen op de autoband. Kun jij de maat niet vinden? Dan kun je hier lezen hoe je de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige wat jij hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op de velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maak de wieldoppen regelmatig schoon, dan heb je er nog langer plezier van!

Caravan of aanhanger

Wieldoppen kunnen ook gebruikt worden voor jouw caravan of aanhanger. Hierdoor krijgt ook jouw caravan of aanhanger een stijlvolle uitstraling. Wieldoppen monteren op een caravan of aanhanger is net zo eenvoudig als het monteren bij een auto. Kijk hierbij van te voren ook goed naar het aantal inch!

Assortiment

In ons assortiment kun je een ruim aanbod aan wieldoppen vinden: van stoer tot elegant. De wieldoppen zijn leverbaar in de kleuren zwart en zilver/grijs en hebben allemaal een uniek design. Kies bijvoorbeeld voor veel spaken, weinig spaken, dikke spaken, dunne spaken. Heb jij al een keuze gemaakt?  

Lees meer