15 inch

Geef uw auto een compleet nieuwe uitstraling met een set wieldoppen. Wanneer de wieldoppen van uw auto bijvoorbeeld beschadigd zijn geraakt, of u de winterbanden met stalenvelgen niet mooi vindt, kunt u in ons assortiment een nieuwe passende set wieldoppen vinden. Kiest u voor de sportieve, opvallende of juist elegante look?

Maat

Het is belangrijk dat u de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die u nodig heeft, kunt u aflezen van uw band. Kunt u de maat niet vinden? Dan kunt u hier lezen hoe u de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige dat u hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op uw velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maakt u de wieldoppen regelmatig schoon, dan heeft u er nog langer plezier van!

Soorten wieldoppen

Wij hebben een ruim aanbod aan 15 inch wieldoppen in ons assortiment. Zo bieden wij de wat meer traditionele wieldoppen. Deze traditionele wieldoppen bedekken vaak het grootste deel van de stalenvelg en zorgt er dus voor dat de auto een ietwat stoerdere uitstraling heeft, dan met standaard stalen velgen. Voor de auto eigenaren die graag wat meer willen opvallen, zijn er ook opvallende wieldoppen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld zwarte wieldoppen met veel spaken en roze accenten. Een andere populaire wieldop is een zwarte wieldop met carbon details, door de details van carbon krijgt de wieldop een zeer sportieve uitstraling.

Lees meer