15 inch

Geef jouw auto een compleet nieuwe uitstraling met een set wieldoppen. Wanneer de wieldoppen van jouw auto bijvoorbeeld beschadigd zijn geraakt, of je de winterbanden met stalenvelgen niet mooi vindt, kun jij in ons assortiment een nieuwe passende set wieldoppen vinden. Kies jij voor de sportieve, opvallende of juist elegante look?

Maat

Het is belangrijk dat je de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die je nodig hebt, kun je aflezen op de autoband. Kun jij de maat niet vinden? Dan kun je hier lezen hoe je de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige wat jij hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op de velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maak de wieldoppen regelmatig schoon, dan heb jij er nog langer plezier van!

Soorten wieldoppen

Wij hebben een ruim aanbod aan 15 inch wieldoppen in ons assortiment. Zo bieden wij de wat meer traditionele wieldoppen. Deze traditionele wieldoppen bedekken vaak het grootste deel van de stalenvelg en zorgt er dus voor dat de auto een ietwat stoerdere uitstraling heeft, dan met standaard stalen velgen. Voor de auto eigenaren die graag wat meer willen opvallen, zijn er ook opvallende wieldoppen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld zwarte wieldoppen met veel spaken en roze accenten. Een andere populaire wieldop is een zwarte wieldop met carbon details, door de details van carbon krijgt de wieldop een zeer sportieve uitstraling.

Lees meer