14 inch

Wanneer jij winterbanden hebt gemonteerd met stalen velgen, ziet de auto er vaak een stuk minder mooi uit. Het aanschaffen van lichtmetalen velgen voor winterbanden is vaak een prijzige investering. Met een set nieuwe wieldoppen uit ons assortiment krijgt jouw auto voor een lage prijs een hele nieuwe uitstraling. Voor iedere auto en eigenaar de juiste keuze.

Maat

Het is belangrijk dat je de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die je nodig hebt, kun je aflezen op de autoband. Kun jij de maat niet vinden? Dan kun je hier lezen hoe je de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige wat jij hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op de velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maak de wieldoppen regelmatig schoon, dan heb jij er nog langer plezier van!

Zwarte wieldoppen

Binnen de collectie wieldoppen van 14 inch hebben wij een aantal sportieve zwarte wieldoppen in ons assortiment. Van deze zwarte wieldoppen zijn er een aantal varianten uitgevoerd met details van carbon. Deze wieldoppen zijn een echte toevoeging aan de sportieve auto. Deze sportieve zwarte wieldoppen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo zijn deze te verkrijgen met veel spaken, weinig spaken, maar ook met bijvoorbeeld een rode of witte rand om de velg heen. Bekijk de volledige collectie zwarte wieldoppen en maak jouw keuze!

Zilver/grijze wieldoppen

Niet alle auto-eigenaren houden van opvallende zwarte velgen. Je kunt daarom ook een ruim aanbod aan zilver/grijze wieldoppen in ons assortiment vinden. Deze wieldoppen zijn op zijn plaats ook verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld een donkergrijze kleur of een lichtgrijze kleur, met brede spaken of juist met dunne spaken. Door de ruime keuze in wieldoppen, is er voor iedere auto een mooie set wieldoppen te vinden.

Caravan of aanhanger

Wieldoppen kunnen ook gebruikt worden voor jouw caravan of aanhanger. Hierdoor krijgt ook je caravan of aanhanger een stijlvolle uitstraling. Wieldoppen monteren op een caravan of aanhanger is net zo eenvoudig als het monteren bij een auto. Kijk hierbij van te voren ook goed naar het aantal inch!

Lees meer