13 inch

Door een set wieldoppen over de stalen velgen te monteren, krijgt u auto een mooiere uitstraling. Wanneer u winterbanden heeft gemonteerd op stalen velgen, zullen ze deze net een stukje beter uitzien met een set wieldoppen. De wieldoppen worden geleverd in een set van 4 stuks. Zo kunt u tegen een lage prijs uw gehele auto voorzien van nieuwe wieldoppen.

Maat

Het is belangrijk dat u de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die u nodig heeft, kunt u aflezen van uw band. Kunt u de maat niet vinden? Dan kunt u hier lezen hoe u de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige dat u hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op uw velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maakt u de wieldoppen regelmatig schoon, dan heeft u er nog langer plezier van!

Sportieve wieldoppen

Wanneer u een sportieve auto heeft, geeft het vaak een mooie uitstraling wanneer hier ook sportieve wieldoppen op worden gemonteerd. Zo kunt u in ons assortiment een aantal stoere zwarte wieldoppen met een carbon uitstraling vinden. Maar wij leveren ook wieldoppen met een zilveren kleur, die ook een sportieve uitstraling hebben door het gebruik van meerdere spaken. Monteer voor een lage prijs mooie sportieve wieldoppen en geef uw auto een nieuwe uitstraling.

Klassieke wieldoppen

Vindt u stalen velgen niet mooi, maar houdt u ook niet van sportieve wieldoppen? Wij leveren ook een groot aantal wieldoppen die een meer bescheiden design hebben en uw auto een elegante uitstraling geven. Bekijk ons gehele assortiment wieldoppen en maak de keuze die het beste bij uw auto past.

Lees meer