13 inch

Door een set wieldoppen over de stalen velgen te monteren, krijgt jouw auto een mooiere uitstraling. Wanneer je winterbanden hebt gemonteerd op stalen velgen, zullen deze er net een stukje beter uitzien met een set wieldoppen. De wieldoppen worden geleverd in een set van 4 stuks. Zo kan jij tegen een lage prijs jouw gehele auto voorzien van nieuwe wieldoppen.

Maat

Het is belangrijk dat je de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die je nodig hebt, kan je aflezen op de autoband. Kun je de maat niet vinden? Dan kan je hier lezen hoe je de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige wat jij hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op de velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maak de wieldoppen regelmatig schoon, dan heb je er nog langer plezier van!

Sportieve wieldoppen

Wanneer je een sportieve auto hebt, geeft het vaak een mooie uitstraling wanneer hier ook sportieve wieldoppen op worden gemonteerd. Zo kan je in ons assortiment een aantal stoere zwarte wieldoppen met een carbon uitstraling vinden. Maar wij leveren ook wieldoppen met een zilveren kleur, die ook een sportieve uitstraling hebben door het gebruik van meerdere spaken. Monteer voor een lage prijs mooie sportieve wieldoppen en geef jouw auto een nieuwe uitstraling.

Klassieke wieldoppen

Vind je stalen velgen niet mooi, maar houd je ook niet van sportieve wieldoppen? Wij leveren ook een groot aantal wieldoppen die een meer bescheiden design hebben en jouw auto een elegante uitstraling geven. Bekijk ons gehele assortiment wieldoppen en maak de keuze die het beste bij jouw auto past.

Lees meer