12 inch

Geef uw auto op een snelle manier een geheel nieuwe look met een set wieldoppen uit ons assortiment. Heeft u een set 12 inch kunststof wieldoppen nodig? Dan kunt u hier terecht. De 12 inch wieldoppen worden geleverd in een set van 4 stuks. Zo kunt u alle stalen velgen voorzien van kunststof wieldoppen voor de scherpste prijs.

Maat

Het is belangrijk dat u de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die u nodig heeft, kunt u aflezen van uw band. Kunt u de maat niet vinden? Dan kunt u hier lezen hoe u de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige dat u hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op uw velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maakt u de wieldoppen regelmatig schoon, dan heeft u er nog langer plezier van!

Lees meer