12 inch

Geef jouw auto op een snelle manier een geheel nieuwe look met een set wieldoppen uit ons assortiment. Heb je een set 12 inch kunststof wieldoppen nodig? Dan kun jij hier terecht. De 12 inch wieldoppen worden geleverd in een set van 4 stuks. Zo kan jij alle stalen velgen voorzien van kunststof wieldoppen voor de scherpste prijs.

Maat

Het is belangrijk dat je de juiste maat wieldoppen bestelt, omdat deze anders simpelweg niet passen. De maat van de wieldoppen die je nodig hebt, kun je aflezen op de autoband. Kun je de maat niet vinden? Dan kun je hier lezen hoe je de inchmaat kunt bepalen.

Monteren

De wieldoppen zijn erg eenvoudig te monteren. Het enige wat je hoeft te doen is de wieldop recht voor het wiel te houden. Kijk vervolgens waar het ventiel zit en plaats de wieldop zo op de velg dat het ventiel door de uitsparing in de wieldop steekt. Druk de wieldop stevig aan en de wieldop is bevestigd. Door de goede kwaliteit van de kunststofwieldoppen zullen de wieldoppen een lange tijd mee gaan. Maak de wieldoppen regelmatig schoon, dan heb je er nog langer plezier van!

Lees meer